söndag 18 september 2011

Rena rama julafton

Idag var vi hemma hos min kompis Isabelle och fick rota igenom deras gamla barnkläder att låna till Lillian. Vi fick ihop en hel kasse med jättefina kläder. Att packa upp kassen hemma kändes lika kul som att komma hem från en rejäl shoppingrunda, minus dåligt samvete. Tusen tack Isabelle! Jag ska visa fler bilder på kläderna senare.


Jag tycker det är helt fantastiskt att man kan ärva och låna barnkläder. Det är också helt fantastiskt att de flesta nuförtiden verkligen gör det. Ungar växer ur kläder så fort att det känns väldigt ovärt att köpa nytt. När man ärver och köper begagnat så har fler möjlighet att skaffa kvalitetskläder och om man får ärva mycket så har man kanske råd att köpa kvaltetskläder när man väl behöver köpa något nytt. Detta plagg kan sedan ärvas vidare och användas av massor av barn. Jag tror att barnklädesbranschen sakta håller på att förändras. Kvalitet kommer att vinna över låga priser. Billighetskedjorna kanske tillslut blir tvungna att sluta tillverka barnkläder till förmån för de butiker som satsar på kvalitet.

1 kommentar:

  1. Det var så lite Annelie. Irfa har ju fått låna kängor av er så nu är det fixat. Tradera och få/låna är grejen. Kul att ni hittade lite som kan komma till användning.

    SvaraRadera