söndag 30 oktober 2011

Gammal vagn vill ha nytt hem

Den här fina vagnen fick jag av en kompis som i sin tur hade fått den av han som legat i den när det var ny. Hon var ute och promenerade när han höll på att rensa sitt garage och så fick hon den. Jag hade först tänkt försöka mig på att renovera den men inser att det aldrig kommer bli av så nu skänker jag den vidare till den som hinner hämta den först.



6 kommentarer:

  1. Ja det är den verkligen! Önskar att jag hade tiden att fixa i ordning den och att jag hade ett jättestort vardagsrum att ställa den i.

    SvaraRadera
  2. Nu är den bortlovad till en hängiven barnvagnssamlare.

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar vagn! Typist att den han lovas bort innan jag såg detta ^-^ haha jag får leta vidare och hoppas att jag hittar någonting liknande innan våran bebis tittar ut i april, tihii

    SvaraRadera
  4. Ja den är väldigt fin, men tyvärr är det inte så funktionell, den är mer ett museiföremål. Den är väldigt låg och ranglig och ett av däcken är så trasigt att det troligen inte går att laga. Hoppas du hittar en fin och funktionell vagn tills bebisen kommer. Om du tycker om 90-talsvagnar så har jag en fin, brun vagn som jag ska sälja för 500 kr. http://ninnisvintage.blogspot.com/2010/10/bebis-pa-vag.html

    SvaraRadera
  5. Det blev visst ingen länk, vet inte om det går att länka här, men du får kopiera in det i adressfältet om du vill se.

    SvaraRadera